är tom...
 Hem  |  KöpvillkorOm oss Jimmys Praktik Kontakta oss Blogg GDPR

Mitt konto | Shoppingbag | Kassa

 

ÅkommorNatures KosttillskottAlpha-PlusHolisticSpecialist SupplementsAlgerChlorellaDetoxEkologiska produkterFyndhörnaFör HudenGurkmejaImmunförsvarMagenMuskler Och LederOmega 3OrganextraktPaketlösningarSpirulinaSuperfoodVeckans dealVitaminer och mineralerÖrterBlogg
Skriv en recension om denna produkt!

 

Hem » Blogg »Klicka här för att läsa om detox
Tillbaka Recensioner

Detox

Ordet detox betyder avgiftning och det är något vi borde göra ett par gånger om året. Det finns olika sorters detox. Juicer från råsaftscentrifug (som jag själv jobbar med), smoothies, soppor, vattenfasta osv.

Många hänger upp sig på ordet detox och säger att det inte fungerar och att organen avgiftar sig själva. Varför blir vi då sjuka? Och mår så mycket bättre efter en detox? Man kan kalla det vad man vill men bevisen är många att det fungerar.

Detox sägs driva ut gifter från kroppen och det finns en mängd olika preparat på marknaden som sägs va bra. Själv använder jag väldigt höga doser Chlorella i samband med juicer från 90% grönsaker och 10% frukt. Mina klienter säger att bara efter några dagar på sin detox så mår dom mycket bättre. Ska man göra en djupgående detox så är det bra med tarmsköljning. Där sitter mycket slagg som kan göra skada i kroppen. När man blir av med slagget så upplever man tex:.

·         Hyn blir finare

·         Mer energi

·         Magen funkar bra eller bättre

·         Humöret blir mer stabilt

·         Minskar smärta och inflammation

·         Sömnen blir bättre

·         Mer utvilad

·         Mindre allergier och många andra fördelar.

När man ska göra en detox bör man under 1-4 veckors tid slutat eller dragit ner på mjölkprodukter, socker, gluten och allt som belastar kroppen. Skulle man göra en detox när man ätit allt detta så kan man uppleva avgiftningssymtom som tex huvudvärk, torr hud, utslag på huden osv.

När detoxen är över så är det viktigt att man inte börjar med samma kost som tidigare, speciellt inte om man fastat. Det blir för tungt för kroppen och kan då ge vissa symtom. Beroende på vad man lider av så kan man få en kost som är anpassad för just dom besvären.

Om du inte vet om du kan göra en fasta eller detox så fråga din läkare eller ta kontakt med din terapeut.

Om detta låter intressant och du tror att du kan ha nytta av en detox så ta gärna kontakt med mig Jimmy på Jimmys Praktik. Jag använder mig av irisdiagnostik, tillskott och örter. Bor du inte i närheten och ändå vill ha min hjälp så kan du skicka dina ögonbilder på mail så kan vi antingen köra konsultation genom skype eller på mail. jimmy@jimmyspraktik.se

 

 

Copyright © 2014 natureskosttillskott.se - E-butik levererad av DistansData