är tom...
 Hem  |  KöpvillkorOm oss Jimmys Praktik Kontakta oss Blogg GDPR

Mitt konto | Shoppingbag | Kassa

 

ÅkommorNatures KosttillskottAlpha-PlusHolisticSpecialist SupplementsAlgerChlorellaDetoxEkologiska produkterFyndhörnaFör HudenGurkmejaImmunförsvarMagenMuskler Och LederOmega 3OrganextraktPaketlösningarSpirulinaSuperfoodVeckans dealVitaminer och mineralerÖrterBlogg
Det finns inga recensioner.
01.Natures Parasit Komplex
02.Lymf komplex
03.Binjure Komplex
04.Lever Komplex
05.Natures Ekologiska Chlorella 250 tab 500mg
06.Lymfkomplex 2
07.Hormonkomplex
08.Natures Ekologiska Chlorella 600tab 500mg
09.Körtelkomplex
10.Nervkomplex

 

Hem » Om oss

Om oss

Välkommen till Natures Kosttillskott.

Jag som driver denna sida heter Jimmy Lindau och är kiropraktor och homeopat. Jag startade denna sida för att nå ut till fler och lättare kunna få folk att se fördelar med tillskott och att det finns ett alternativ till "vanliga mediciner" för att må bra.

Jag har varit verksam inom detta område sen år 2000. Det började med en distans utbildning i homeopati och fortsatte sedan med en undersköterska utbildning. Därefter utbildade jag mig i homeopati 3 år i Helsingborg (Nordiska Hahnemann Institutet), 3 år i Belgien (International School Of Homeopathy) och 4 år i Stockholm(Materia Medica, videokurs för George Vithoulkas). Varje år åker jag till Grekland på vidareutbildning för George Vithoulkas(Alternativ Nobelpristagare). Där emellan har jag utbildat mig till Kiropraktor enligt Ackermann för Roger Vilhelmsson).

Eftersom jag är terapeut och har många patienter så arbetar jag även med kosttillskotten som vi säljer som ger goda resultat. I behandlingen använder jag tex  Chlorella för utrensning och detox. Patienter med utmattningssymtom visar goda resultat med ex höga doser Vitamin B-5, höga doser Chlorella och B-Komplex.

 

Fortsätt

Copyright © 2014 natureskosttillskott.se - E-butik levererad av DistansData